INBJUDAN TILL

UAS Forum Sweden 2022 – Sveriges största drönarkonferens

I år står Västervik värd för UAS Forum Sweden – Sveriges största drönarkonferens – när den går av stapeln den 7 till 8 september på Västervik Resort.

Med ett välfyllt program har UAS Forum blivit en nationell mötesplats där företag, myndigheter, akademi och organisationer samlas för att utbyta erfarenheter, inspireras och diskutera aktuella frågor inom området drönare. I år genomförs 2-dagarkonferensen för första gången i Västervik.

Att vi förlagt årets UAS forum till Västervik sammanfaller med att regionen mer och mer utvecklats till ett nationellt centrum för utveckling av obemannade flygande system. Och var ska sleven vara om inte i grytan.

UAS Forum 2022 erbjuder två dagars lärande och inspiration inom ett snabbt växande område som påverkar allt ifrån stadsbyggande och transport till räddningstjänst och areella näringar. Mötesplatsen innehåller både konferens och utställning.

Redan nu kan du boka ditt deltagande på UAS Forum 2022. Bokar du innan den 15 juli så kan du ta del av vårt early bird-erbjudande.

DU BOKAR DITT DELTAGANDE HÄR»

Vi har också öppnat utställar-bokningen för dig som vill boka monterplats i UAS Forums utställning.

UTSTÄLLARPLATS BOKA DU HÄR»

Varmt välkommen och väl mött i Västervik

Urban & Emma