I Sveriges största forskningsprogram genom tidernaWASP, ingår WARA-PS, en forskningsarena för autonomi inom framtidens samhällssäkerhet. WARA-PS leds av SAAB som tillsammans med Ericsson, Axis Communication and UMS Skeldar integrerar autonoma farkoster och sensorer med doktoranders forskningsarbeten för att testa, utvärdera och skapa nya insikter.

Möt Jesper Tordenlid, projektledare WARA-PS, som i sin presentation på UAS Forum 2018 bjuder på en inblick i de tester som nu pågår i luft och vatten utanför Västervik samt visionen för kommande arbete där både nya forskare och andra företag kommer att kunna delta.

Jesper Tordenlid har sin bakgrund inom utveckling av bemannade och obemannade flygande system. Med fokus på nya koncept och produkter där människan alltid finns med för att hela systemet ska ge önskad nytta.

UAS Forum Sweden är Sveriges nationella konferens och mässa för obemannat flyg. Under två fullmatade dagar ges tillverkare, användare, beslutsfattare och trendsättare möjligheten att träffas i Sveriges flyghuvudstad, Linköping för att ta del av och påverka branschen.
KONFERENSPROGRAMMET HITTAR DU HÄR»
DITT DELTAGANDE ANMÄLER DU HÄR»

 

Recommended Articles